Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.
Assortiment
Alle categorie├źn
Home Producten retourneren
Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.

Producten retourneren

Producten retourneren

Bestellingen retourneren

Uw retour kunt u aanmelden via uw account op onze webshop, u kunt klikken op de bovestaande knop 'MIJN ACCOUNT' en bij het kopje 'Mijn orders' uw product aanmelden voor een retourzending.

Indien u geen account heeft en dus als gast besteld heeft kunt u via onderstaande link uw retour aanmelden:

Retour aanmelden voor gast bestellingen

Retourzendingen welke via het account worden aangemeld kunnen over het algemeen sneller worden behandeld vanwege het geautomatiseerde systeem wat gebruikt wordt. Een retourzending welke via bovenstaande formulier aangemeld wordt neemt iets meer tijd in beslag vanwege het extra administratieve werk wat hierbij komt kijken.

 

Garantiegeval retourneren

Is uw product defect geraakt en loopt het garantietermijn nog? Ook dan kunt u gemakkelijk via uw account het product retour melden. Selecteer dan de juiste retourreden en vink als oplossing het omruilen van het product aan. Het retourneren van een defect product, welke gebruikt is, komt niet in aanmerking voor een terugbetaling, wij kunnen dna enkel het product omruilen indien het garantietermijn nog loopt. Indien het product ongebruikt is kan voor zowel een terugbetaling als een omruiling van het product gekozen worden, mits het artikel binnen het gestelde retourtermijn van 14 dagen aangemeld is.


Voorwaarden retourneren

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. 

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order schriftelijk aan Appleparts.nl kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. Houdt er wel rekening mee dat producten welke geseald zijn enkel retour gestuurd kunnen worden indien de seal niet gebroken is. Meer informatie hierover kunt u vinden op de 'Veelgestelde vragen' pagina.

Verder dient binnen 7 dagen na goedkeuring van een RMA door Appleparts.nl, het product weer in bezit te zijn van Appleparts.nl. 

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De verzendkosten van retournering kunnen niet gecrediteerd worden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Appleparts.nl (online) retourneren, conform de door Appleparts.nl (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies.