MacBook-Air

MacBook Air onderdelen

 

De MacBook Air, ook wel bekend als de ideale reisgenoot als het gaat om MacBooks. De modellen zijn geïntroduceerd in het jaar 2008 en zijn sindsdien erg populair. Het ultra slimme design, de lange batterijduur en het lichte gewicht maken het toestel erg gewild. Zelfs nu, een aantal jaar verder zijn het nog hele gebruikelijke en toegankelijke machines om op te werken vanwege de SSD die er standaard in zit. Uiteraard zijn deze toestellen ook onderhevig aan slijtage en dienen sommige onderdelen vervangen te worden. Met het brede assortiment van Appleparts kan je jouw MacBook Air altijd goed onderhouden en repareren.Selecteer jouw model, voor de juiste onderdelen:
Tijdens de geldende lockdown in Nederland van 15 december 2020 tot en met 20 april 2021 zijn wij geopend voor het ophalen of langs brengen van jouw Apple toestel. Wij vallen onder de “lijst met uitzonderingen voor de detailhandel”. Voor meer informatie bezoek de website www.rijksoverheid.nl. De verkoop van losse producten is niet mogelijk, enkel het ophalen van gerepareerde toestellen of het aanbieden van defecte toestellen is toegestaan. Voor de verkoop van losse Apple producten kun je onze webshop www.appleparts.nl bezoeken, je kunt jouw benodigde product dan online bestellen. Stay safe!

We are open for delivery and pick-up of your Apple devices during the nationwide lockdown from the 15th of December 2020 until the 20th of April 2021. We are part of the “list of exceptions for retail stores”. For more information visit the website www.rijksoverheid.nl. The sale of products in-store is prohibited, only the pick-up of your repaired device or the delivery of your defective device is allowed. You can visit our webshop www.appleparts.nl for the sale of Apple products. Stay safe!