Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.
Assortiment
incl. btw excl. btw
Alle categorie├źn
incl. btw excl. btw
Home Apple Onderdelen iMac Onderdelen
Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.
iMac Onderdelen

iMac Onderdelen

iMac Onderdelen

iMac-Onderdelen

Wil jij zelf jouw iMac repareren? Bij Appleparts vind je een breed assortiment aan veelal originele iMac onderdelen. Via de onderkant van de voet van jouw iMac kan jij achterhalen welk modelnummer je hebt, hier staat het A-nummer op gegraveerd evenals het serienummer. Vul het serienummer in via onderstaande link en achterhaal welk model jij hebt:

Controleer mijn serienummerFAQ Welke iMac heb ik?

Welke iMac heb ik?

Aan de hand van het serienummer kun je achterhalen welk model jij hebt, je kunt het serienummer op de website van Apple controleren. Het serienummer staat gegraveerd op de voet van de iMac, je kunt dit ook vinden door op 'Over deze Mac' te klikken bij het Apple logo linksboven (op het apparaat waarvoor je een onderdeel zoekt). Om te bepalen welk model iMac je exact hebt moet vooral aandachtig gekeken worden naar het bouwjaar en de schermgrootte.

Wat is het verschil in kwaliteit?

Wat is het verschil in kwaliteit?

Laten we voorop stellen dat Appleparts enkel producten van hoge kwaliteit verkoopt. Dit valt ook terug te zien in het onderdelen assortiment wat grotendeels originele onderdelen betreft. Naast originele producten worden ook producten, met name accu's, aangeboden welke over een premium kwaliteit beschikken. Hierbij zijn de onderdelen gemaakt van hoogwaardige componenten waardoor de kwaliteit identiek is aan de originele producten. Verder biedt appleparts producten aan met het kenmerk 'replacement', deze onderdelen betreffen een vervanger voor het originele en zijn daarom ook van goede kwaliteit. Er is soms verschil merkbaar in het uiterlijk doordat een logo ontbreekt of het product niet volledig identiek is. Daarom hebben deze producten het 'Replacement' kenmerk.

Bevat elk product garantie?

Bevat elk product garantie?

De meeste producten bij Appleparts bevatten 1 jaar garantie! Zo heb jij als klant altijd zekerheid bij aankoop van een onderdeel. Sommige onderdelen hebben een korter garantietermijn, dit geldt voornamelijk op producten waarbij het gebruik van de klant een grote rol speelt op de levensduur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schermen van iPhones. Het garantietermijn is altijd vindbaar in de productomschrijving van het product.

Zijn alle onderdelen origineel?

Zijn alle onderdelen origineel?

Appleparts heeft een uitgebreid assortiment waarvan een groot gedeelte originele onderdelen betreft. In de productomschrijving kun je bij het 'kenmerk' aflezen of het product origineel is. Naast originele onderdelen verkoopt Appleparts ook 'Premium' onderdelen, deze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en vergelijkbaar met het originele.

Repareert Appleparts ook?

Repareert Appleparts ook?

Uiteraard bieden wij ook reparaties aan. Mocht je twijfelen over jouw kunnen om een reparatie uit te voeren of wil je liever geen risico lopen?Als onderdelen specialist mag je van ons verwachten dat wij reparaties op het allerhoogste niveau uitvoeren. Naast de eenvoudige onderdelen vervangingen bieden wij ook reparaties aan voor complexe problemen. Hierbij kan men denken aan vochtschadereparaties of andere complexe klachten aan het logic board.