Foto
iDeal

Veilig via uw vertrouwde bankomgeving betalen.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Uw voordelen op een rij:
  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Snellere verwerking bestelling
  • iDEAL is bij appleparts volledig gratis
Foto
AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor appleparts het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij appleparts.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor het gebruik van Afterpay brengen wij geen kosten in rekening. 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Kiest u voor het eerst voor AfterPay als Belgische consument? Dan vragen wij u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.
Foto
PayPal

Online betalen met PayPal: makkelijk, veilig en snel.
 
Met uw PayPal account kunt u bij ons betalen. Via PayPal kunt u veilig met uw Creditcard betalen. U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren.

Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Kijk wat wij doen om uw gegevens en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid. Voor het gebruik van Paypal brengen wij 2,5% aan kosten in rekening.
Foto
Bancontact/Mistercash

Als Belgische klant kunt u bij ons betalen door middel van Bancontact of Mister Cash.


Door middel van een PIN-code kunt u met deze kaart elektronische betalingen bij ons doen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
Foto

MasterCard

MasterCard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken. Als snelste betalingsverwerker, bieden zij hun services aan consumenten, financiële instituties, retailers, autoriteiten en bedrijven aan in meer dan 210 landen. Wat begon als een kleine groep met bankmedewerkers, is nu een drijvende kracht in de betalingsindustrie. Mastercard heeft een innovatieve aanpak in de oplossingen die ze ontwikkelen en de services die ze aanbieden. Zo bieden zij een aantal producten aan die het mogelijk maken om te betalen via uw smart devices, waar u ook bent.

Foto

VISA

VISA biedt wereldwijd betalings-technologieën aan voor consumenten, bedrijven, financiële instituties en autoriteiten. VISA levert een breed scala aan innovatieve betalingsdiensten die de customer journey in uw webshop verbeteren. Met een internationaal bereik in meer dan 200 landen, is VISA een krachtige toevoeging aan uw webshop. Door de samenwerking tussen MultiSafepay en VISA, profiteert u van veilige en snelle betalingen in uw webshop. Het mogelijk maken van VISA voor uw online consumenten maakt hun ervaring simpel en snel.

Daarnaast is VISA een van de meest gebruikte betaalmethodes wereldwijd, het daarom een geweldige kans om nieuw online verkeer aan te trekken en de conversie in uw webshop te verhogen.