Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.
Assortiment
incl. btw excl. btw
Alle categorie├źn
incl. btw excl. btw
Voor 18:00 besteld, vandaag verstuurd. 12 maanden garantie op bijna alle producten! Uitgebreid onderdelen assortiment.

B2B - Exclusief zakelijke account


Sinds 2019 is het mogelijk om een zakelijk B2B account aan te vragen bij ons en hier hebben inmiddels meer dan 300 bedrijven gebruik van gemaakt. Omdat wij deze klanten erg koesteren hebben wij besloten om de inkoopprijzen voor de groep nog meer te verlagen!

Voor deze exclusieve groep hanteren wij aparte Algemene Voorwaarden welke te vinden zijn onderaan deze pagina bij 'Informatiepagina's'. Als exclusief B2B-lid kun je voor een zeer gunstige prijs een product inkopen. Wordt het product elders in Nederland goedkoper aangeboden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan altijd nagaan of er nog iets mogelijk is met de prijs.

Voor deze zakelijke groep geldt dus een scherper tarief dan voor de consumenten en de reguliere zakelijke klanten. Houdt er wel rekening mee dat deze B2B groep uitgesloten is van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, gekochte artikelen kunnen daarom niet zomaar geretourneerd worden.

Heeft u nog geen zakelijk account maar zou u wel van scherpe prijzen willen genieten? Vul dan onderstaand formulier in, een accountmanager zal contact met u opnemen om te kijken of uw bedrijf in aanmerking komt voor een B2B-account.