Als ik vandaag zou bestellen wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
  • Als het product op voorraad is en deze voor 18:00 uur besteld is, kunt u uw bestelling de volgende dag in huis verwachten.

Kan ik het product retourneren als ik dat wil?
  • Een klant mag een product retourneren als hij of zij het product niet gebruikt heeft. Het product moet wel in originele (ongebruikte) staat verkeren. Verder dient binnen 14 dagen een retouraanvraag gedaan te worden en moet na acceptatie van het product binnen 7 dagen bij ons te zijn. Het aankoopbedrag minus de verzend- en administratiekosten worden binnen 30 dagen gecrediteerd.

Krijg ik garantie op mijn product?
  • Gezien de kwaliteit van onze producten hanteren wij een garantietermijn van 6 maanden. Voor meer informatie raadpleeg onze algemene voorwaarden.

Zijn al jullie producten origineel?
  • De meeste onderdelen betreffen originele Apple onderdelen, dit staat vrijwel altijd in de productomschrijving aangegeven. Soms is het zo dat bepaalde producten niet meer geproduceerd worden door Apple fabrieken of lastig verkrijgbaar zijn. Hierdoor verkopen wij een aantal onderdelen welke refurbished zijn of producten waarvan de kwaliteit vrijwel identiek is aan de originele producten.

Hebben jullie zakelijke mogelijkheden binnen Appleparts?
  • Sinds 1 juni 2019 is het mogelijk om een zakelijk account aan te vragen waardoor de prijzen nog scherper zijn dan ze al waren. Daarnaast kunnen er andere (voordelige) voorwaarden gelden voor bedrijven.


Wilt u meer informatie over Appleparts.nl klik dan hier.