BGA videochip Soldeerstation met centreer camera
BGA videochip Soldeerstation met centreer camera

BGA videochip Soldeerstation met centreer camera Kleur: - Staat: Nieuw Garantie: 2 jaar Modeljaar: - Kenmerk: OEM BGA Videochip Soldeerstation met centreer camera .Eindelijk, de i5 of i7 macbook ...

Artikelnummer

A000826 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct leverbaar

Direct levaracier

€ 4.958,52
excl. btw
€ 5.999,81
incl. btw
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

BGA videochip Soldeerstation met centreer camera

Kleur: -
Staat: Nieuw
Garantie: 2 jaar
Modeljaar: -
Kenmerk: OEM

BGA Videochip Soldeerstation met centreer camera .Eindelijk, de i5 of i7 macbook pro's logic board hoeven niet vervangen te worden, dit was namelijk atlijd een investering van honderden euro's. Dankzij deze machine kun je de chip vervangen of reballen en weer terugplaatsen. Dit is een geweldige hulpmiddel om videoreparaties mee uit te voeren. Hiermee kunnen chips gemakkelijk van het moederbord worden verwijderd zonder de chip of het moederbord te beschadigen. Zo komt het weleens voor dat Macbooks defect geraakt zijn doordat een chip op het moederbord het begeven heeft. Met deze machine kan de chip voorzichtig worden verwijderd en een nieuwe chip op de juiste manier worden teruggeplaatst. Deze machine bevat 3 verhitters. De eerste en tweede verhitter zijn bedoeld om de chip of iets dergelijks te verhitten met hoge temperaturen. De tweede verhitter kan omhoog en naar beneden bewegen waardoor de hete lucht op een bepaalt punt kan worden gericht. De derde verhitter, de grootste, is bedoeld om het onderdeel voor te verwarmen om eventuele misvormingen van het onderdeel te voorkomen. Temperatuur, tijd, koelen etc. kan allemaal ingesteld worden via het touch-screen paneel. Tevens bevat dit apparaat een koeler om het onderdeel te koelen om misvormingen te voorkomen. Wanneer het loshalen is voltooid kan de chip zo weer worden geplaatst dankzij het handige centreer systeem dat bij dit apparaat geleverd wordt. Het apparaat bevat een camera waarmee de chip precies boven het moederbord kan worden geplaatst waardoor de chip op de juiste plaatst zakt. De Videochip Soldeerstation wordt geleverd met een engelstalige handleiding, verschillende mondstukken voor de verhitter om het verhit oppervlak te vergroten of te verkleinen.

Eventueel zijn er trainingen met de machine mogelijk. Zo wordt er u belangrijke details verteld over het solderen en reballen. Voor meer informatie kunt u gerust bellen of een afspraak maken.

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Tijdens de geldende lockdown in Nederland van 15 december 2020 tot en met 2 maart 2021 zijn wij geopend voor het ophalen of langs brengen van jouw Apple toestel. Wij vallen onder de “lijst met uitzonderingen voor de detailhandel”. Voor meer informatie bezoek de website www.rijksoverheid.nl. De verkoop van losse producten is niet mogelijk, enkel het ophalen van gerepareerde toestellen of het aanbieden van defecte toestellen is toegestaan. Voor de verkoop van losse Apple producten kun je onze webshop www.appleparts.nl bezoeken, je kunt jouw benodigde product dan online bestellen. Stay safe!

We are open for delivery and pick-up of your Apple devices during the nationwide lockdown from the 15th of December 2020 until the 2nd of March 2021. We are part of the “list of exceptions for retail stores”. For more information visit the website www.rijksoverheid.nl. The sale of products in-store is prohibited, only the pick-up of your repaired device or the delivery of your defective device is allowed. You can visit our webshop www.appleparts.nl for the sale of Apple products. Stay safe!