Product retourneren

Voorwaarden retourneren

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. 

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order schriftelijk aan Appleparts.nl kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. 

Binnen 7 dagen na goedkeuring van RMA door Appleparts.nl, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Appleparts.nl. 

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De verzendkosten van retournering kunnen niet gecrediteerd worden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Appleparts.nl (online) retourneren, conform de door Appleparts.nl (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 

Klik hier om uw retour aan te melden 

Over Appleparts.nl

Appleparts bestaat ruim 10 jaar, wij houden ons dagelijks bezig met de verkoop van Apple spare parts en uiteraard doen wij zelf ook reparaties aan toestellen van Apple. Ons assortiment groeit met de dag en iedere dag weer helpen wij tevreden klanten.

Appleparts.nl
Dracht 123
8442 BN Heerenveen
Telefoon: 0513-43 76 59
E-mail: info@appleparts.nl

Bekijk onze video

Login

Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan.

Inloggen